| GÜLÇİN hakkında...! | |
|
+4cemreci*admin eroshybeste ereng*AdMiN erenkolik-[E]losh 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
erenkolik-[E]losh Gelişen Hepsici
| Konu: GÜLÇİN hakkında...! Ptsi Ağus. 06, 2007 8:57 pm | |
| gülçin hakkında bildikleriniz buraya... | |
|
| |
erenkolik-[E]losh Gelişen Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Ptsi Ağus. 06, 2007 9:02 pm | |
| Gülçin 1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı. mukkemmeliyetci, optimist, daginik, bazi konularda obsesif, duygusal, kitap okumayi (kitaplari yarim birakmamak gibi bir takintisi var), yoga yapmayi, (kendine yonelmeyi kendiyle zaman gecirmeyi sever bos zamanlarinda) surekli guler, tv de sadece gerektiginde konusmayi yegliyor.ya hep ya hiç der ideolojisindedir.idealist ve realisttir.ezoterizme ilgisi vardir. en sevdigi yemekler kokoreç, zeytin yagli dolma ve kereviz, yemedigi sey patlican ve bamya. SIGARAYA ,KOLA VE KAHVEYE KARSI asiri duyarli asla kullanmiyor. en sevdigi dizi smallville en sevdigi filmler dans filmleri (dirty dancing, save the last dance, honey, u got served, glitter, fame)
ilk parasiyla almak istedigi sey lap topmus. en buyuk hayali buyuk konserler ve showlar yapmakmis. en sevdigi sanatci alicia keys. dinledigi sanatcilar, mariah carey, whitney houston, catdolls, usher, ray charles, backstreet boys, marilyn monroe, sebnem ferah, tarkan, zerrin ozer. adidas tan giyinmeyi seviyor. en sevdigi esyalari superstar ayakkabilari, gülçin ergül 20 yaşında... hip hop dersleri aldı iki tane ablası var... daha çok bireysel hareket edermiş.çok yoruldukları için kendine zaman ayırmaya çalışıyomus boş zamanlarını internet te yada yanlız odasında geçirmekten hoşlanır.. güzel yemek yaparmış... Kullandığı cep telefonu Nokia 6260 en son izledii film fame ama yarım bırakmış.. biraz kıskanç dağınık(erenin bu konuda en çok şikayet ettiği kişi) unutkan en çok korktuğu şey yanlış anlaşılmak... en sevdigi sarki bu siralar bacstreet boys unloved, alicia keys unbreaka Ve en çoq beendii ismLer ayLn,Burcu ve DamLa bunu qendi söLemişti GeneLde tüm GüLçincilern BiLmesi Lazm.. Bi otele gittiginde hemen yemekleri hayal edermis.Cok oburmus.Otele gitmeden sunu ısmarlayalım sunu yiyelm die secim yparmıs.Morali bozuksa eğer Gülçinme en sewdigi bi yemek werseler hemen deişirmiş.Yüzü gülermiş.TW programlarında çok konusmayı sewmiormus.Az we Öz konusuyormus(Gneldede knusmuo gercek) Ablasına minikannem diormus. Saclarının boyası kalıcı sarıymıs. Gülçin:Ben ve annem bir gün yemek yemeye aşk cafeye gittik gorson gelince ellerinde çok az yiyecekler bulunduğunu söyledi annem pilav ve cola aldı ben ise bir pilav bir yoğurt çorbası daha bir sürü şey dedim adam hepsini getirdi aşk cafede bir tek biz kaldık yemek yiyen ben hepsini yedim ama hiç kilo almışa benzemedim benim canım birde makarna çekti gorsonu çağırdım ve makarna istediğimi söyledim garson ise bana "hanfendi son kalan yiyeceklerimizin hepsini siz aldınız sayenizde yemekler bitti aşçıda evine gitti" dedi ben yeriin dibine girdim çok utandım...
bi sitede buldum gerçek mi bilmiyorum... | |
|
| |
ereng*AdMiN Admin
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Ptsi Ağus. 13, 2007 11:19 am | |
| - erenkolik-[E]losh demiş ki:
- Gülçin
1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı. mukkemmeliyetci, optimist, daginik, bazi konularda obsesif, duygusal, kitap okumayi (kitaplari yarim birakmamak gibi bir takintisi var), yoga yapmayi, (kendine yonelmeyi kendiyle zaman gecirmeyi sever bos zamanlarinda) surekli guler, tv de sadece gerektiginde konusmayi yegliyor.ya hep ya hiç der ideolojisindedir.idealist ve realisttir.ezoterizme ilgisi vardir. en sevdigi yemekler kokoreç, zeytin yagli dolma ve kereviz, yemedigi sey patlican ve bamya. SIGARAYA ,KOLA VE KAHVEYE KARSI asiri duyarli asla kullanmiyor. en sevdigi dizi smallville en sevdigi filmler dans filmleri (dirty dancing, save the last dance, honey, u got served, glitter, fame)
ilk parasiyla almak istedigi sey lap topmus. en buyuk hayali buyuk konserler ve showlar yapmakmis. en sevdigi sanatci alicia keys. dinledigi sanatcilar, mariah carey, whitney houston, catdolls, usher, ray charles, backstreet boys, marilyn monroe, sebnem ferah, tarkan, zerrin ozer. adidas tan giyinmeyi seviyor. en sevdigi esyalari superstar ayakkabilari, gülçin ergül 20 yaşında... hip hop dersleri aldı iki tane ablası var... daha çok bireysel hareket edermiş.çok yoruldukları için kendine zaman ayırmaya çalışıyomus boş zamanlarını internet te yada yanlız odasında geçirmekten hoşlanır.. güzel yemek yaparmış... Kullandığı cep telefonu Nokia 6260 en son izledii film fame ama yarım bırakmış.. biraz kıskanç dağınık(erenin bu konuda en çok şikayet ettiği kişi) unutkan en çok korktuğu şey yanlış anlaşılmak... en sevdigi sarki bu siralar bacstreet boys unloved, alicia keys unbreaka Ve en çoq beendii ismLer ayLn,Burcu ve DamLa bunu qendi söLemişti GeneLde tüm GüLçincilern BiLmesi Lazm.. Bi otele gittiginde hemen yemekleri hayal edermis.Cok oburmus.Otele gitmeden sunu ısmarlayalım sunu yiyelm die secim yparmıs.Morali bozuksa eğer Gülçinme en sewdigi bi yemek werseler hemen deişirmiş.Yüzü gülermiş.TW programlarında çok konusmayı sewmiormus.Az we Öz konusuyormus(Gneldede knusmuo gercek) Ablasına minikannem diormus. Saclarının boyası kalıcı sarıymıs. Gülçin:Ben ve annem bir gün yemek yemeye aşk cafeye gittik gorson gelince ellerinde çok az yiyecekler bulunduğunu söyledi annem pilav ve cola aldı ben ise bir pilav bir yoğurt çorbası daha bir sürü şey dedim adam hepsini getirdi aşk cafede bir tek biz kaldık yemek yiyen ben hepsini yedim ama hiç kilo almışa benzemedim benim canım birde makarna çekti gorsonu çağırdım ve makarna istediğimi söyledim garson ise bana "hanfendi son kalan yiyeceklerimizin hepsini siz aldınız sayenizde yemekler bitti aşçıda evine gitti" dedi ben yeriin dibine girdim çok utandım...
bi sitede buldum gerçek mi bilmiyorum... bilgin için saol hani ilk parasıyla almak istediği şey leptopmuş ya parası çoğaldı ve aldı bile.bu arada bilgiler için çok saol bazılarını biliyodum ama bazılarını bilmiyodum. | |
|
| |
eroshybeste Gelişen Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Salı Ağus. 14, 2007 9:17 pm | |
| paylaşım için tşk... | |
|
| |
cemreci*admin Admin
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Salı Ağus. 14, 2007 9:24 pm | |
| | |
|
| |
albina Hepsi Manyağı
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Ptsi Ağus. 27, 2007 1:24 pm | |
| paylaşımın için saol | |
|
| |
yoshy*yasemin Süper Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Perş. Eyl. 06, 2007 9:58 am | |
| | |
|
| |
albina Hepsi Manyağı
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Cuma Eyl. 07, 2007 7:28 am | |
| gulçinde guzel kız ya ama kaşını sarıya bıyamış bence o kaşı doğal olsa daha gzl olurdu(bana gore) | |
|
| |
yoshy*yasemin Süper Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Cuma Eyl. 07, 2007 8:46 am | |
| | |
|
| |
albina Hepsi Manyağı
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Cuma Eyl. 07, 2007 11:49 am | |
| sarışın melek gulçinnnnnnnnn | |
|
| |
cemre_eren Gelişen Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Cuma Eyl. 14, 2007 7:13 pm | |
| süper kızya sesine bayılıyorum | |
|
| |
albina Hepsi Manyağı
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! C.tesi Eyl. 15, 2007 12:47 pm | |
| | |
|
| |
elif-gülçin Süper Hepsici
| Konu: Geri: GÜLÇİN hakkında...! Çarş. Eyl. 26, 2007 12:39 pm | |
| süper bi kız aynı ona benzemek istiyom sesi çok güzel saçları çok güzel pembeyi çok seviyo aynı ben | |
|
| |
| GÜLÇİN hakkında...! | |
|