Hepsiciler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsiciler

Hepsi Fan'a Hosgeldiniz...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..

4 posters

Eren'in en çok neyini seviyorsunuz?
-->Saçını
..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_lcap0%..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_rcap
 0% [ 0 ]
-->Sesini
..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_lcap0%..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_rcap
 0% [ 0 ]
-->Güzelliğini
 0% [ 0 ]
-->Giyim tarzını
..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_lcap14%..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_rcap
 14% [ 1 ]
-->HEPSİNİ
..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_lcap86%..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Vote_rcap
 86% [ 6 ]
Toplam Oylar : 7

YazarMesaj
eroshybeste
Gelişen Hepsici
Gelişen Hepsici
eroshybeste

..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Empty
MesajKonu: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimeSalı Ağus. 14, 2007 8:50 pm

Eren BAKICI

1984 te İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin’de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.

LÜTFEN ANKETE YORUM YAZIIN!!Very Happy
ereng*AdMiN
Admin
Admin
ereng*AdMiN

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimeÇarş. Ağus. 15, 2007 7:38 pm

herşeyini seviyorum.!
Eren
eroshybeste
Gelişen Hepsici
Gelişen Hepsici
eroshybeste

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimePerş. Ağus. 16, 2007 12:30 pm

ben de bütün özelliklerini seviyorumm o benim antep fıstıklı sütlü dondurmamm bitanem o benim yaa.. Smile Razz I love you bounce cheers
ereng*AdMiN
Admin
Admin
ereng*AdMiN

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimePerş. Ağus. 16, 2007 1:11 pm

eroshybeste demiş ki:
ben de bütün özelliklerini seviyorumm o benim antep fıstıklı sütlü dondurmamm bitanem o benim yaa.. Smile Razz I love you bounce cheers
evt yaa eren çok tatlı!
Eren
albina
Hepsi Manyağı
Hepsi Manyağı
albina

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimePtsi Ağus. 27, 2007 1:35 pm

bencede tatlı ya hepsi bir birinden gzl
Hepsi
yoshy*yasemin
Süper Hepsici
Süper Hepsici
yoshy*yasemin

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimeCuma Eyl. 07, 2007 8:55 am

bencede
albina
Hepsi Manyağı
Hepsi Manyağı
albina

MesajKonu: Geri: ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..   ..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::.. Icon_minitimeCuma Eyl. 07, 2007 11:53 am

erenın o benı varya super yaaaaa

..::EREN BAKICI BİYOGRAFİ::..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ben kerem
» neden eren?
» EREN HAKKINDA...
» EREN'in resimleri buraya!